top of page
Restaurace

Hotelová restaurace je otevřena pouze pro hotelové hosty, případně po předchozím objednání i pro ostatní návštěvníky Kvildy. Součástí každého pobytu je v našem hotelu polopenze.

Snídaně a večeře jsou podávány formou teplého a studeného bufetu v naší hotelové restauraci.

    Základem naší kuchyně jsou kvalitní a čerstvé suroviny, výrobky od okolních farmářů, ale i námi připravené uzené maso, nakládané zelí, hermelíny, utopence, paštiky a další pochoutky, které pro naše hosty připravujeme. V kombinaci s naší milou a příjemnou obsluhou se snažíme vytvořit domácké prostředí, plné klidu a pohody. Děti mohou využít dětský koutek, který je hned vedle restaurace a dospělí si tak mohou v klidu posedět nejen u dobrého jídla, ale i u kvalitního vína od našeho dvorního dodavatele Pavla Pastorka z Čejkovic, nebo u dobrého piva Bernard.

Snídaně: 

od 8:00 do 10:00hod.
 

Večeře

od 18:00 do 20:00hod.

Naším krédem je vařit podle starých osvědčených receptur s využitím moderní přípravy jídel.

 

Specializujeme se převážně na českou kuchyni a místní speciality.

 

Využíváme suroviny od místních nebo okolních farmářů, zakládáme si na jejich čerstvosti a vysoké kvalitě.
Po předchozí domluvě Vám rádi připravíme i bezlepková nebo vegetariánská a veganská jídla.

*Kliknutím zvětšíte vybranou galerii

bottom of page